Transport si retur

littleangel (www.littleangel.ro) – este un magazin on line cu haine copii, hainute copii, haine bebelusi, hainute bebelusi, imbracaminte copii, imbracaminte bebelusi, bavetele, paturici pentru copii, incaltaminte copii, haine de botez copii, cadouri pentru botez.

METODE DE LIVRARE:


1. CURIER BUCURESTI SI ZONA LIMITROFA  (livrare in 1-2 zile)

 - Taxa transport 10 RON la comanda mai mica de 200 RON

 - Transport GRATUIT la comanda mai mare de 200 RON

      *Zona limitrofa cuprinde urmatoarele localitati: ( Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu)

     Comenzile din Bucuresti si zona limitrofa se expediaza numai prin curier !


2. CURIER ALTE LOCALITATI  (livrare in 1-2 zile)

 - Taxa transport 20 RON pentru comanda mai mica de 300 RON

 - Transport GRATUIT la comanda mai mare de 300 RON

Toate preturile includ TVA.


CONDITII DE LIVRARE:

In maxim 24 de ore de la efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic sau pe e-mail, pentru a vi se face confirmarea comenzii.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In anumite situatii se poate intâmpla ca stocul la anumite produse din comanda sa se fi epuizat. In acest caz clientului i se va cere sa renunte la acel produs  sau i se va propune un alt produs asemanator si se va continua procesarea comenzii. Culorile fotografiilor produselor pot sa difere in functie de setarile monitorului dvs. Daca doriti anumite specificatii puteti sa le mentionati la finalizarea comenzii . Situatia stocului este afisata pe site.

COMANDA MINIMA PE ACEST SITE ESTE DE 50 RON.

NU FACEM REZERVARI DE PRODUSE. REZERVAREA DE PRODUSE SE FACE DOAR DACA SE VA ACHITA IN AVANS, IN CONTUL FIRMEI, CONTRAVALOAREA COMENZII SI A TAXELOR DE TRANSPORT, DACA SE APLICA.

IN CAZUL IN CARE, IN MAXIM 2 ZILE LUCRATOARE NU CONFIRMATI COMANDA (PRIN E-MAIL SAU TELEFONIC), ACEASTA VA FI ANULATA.

COMANDA POATE FI MODIFICATA SAU ANULATA PRIN TELEFON SAU PE E-MAIL, DAR NU MAI TARZIU DE ZIUA IN CARE A FOST PLASATA.

Pentru o mai buna optimizare a livrarilor prin curier va rugam sa ne comunicati intervalul de timp in care puteti fi gasit la adresa de livrare.

In cazul livrarii prin curier, va rugam sa dati adresa completa unde doriti sa va fie livrata comanda.

 In cazul unui retur (colet expediat si neridicat chiar si in lipsa avizului) se pot lua urmatoarele decizii:

- solicitarea platii in avans a viitoarelor colete

- solicitarea platii tuturor cheltuielilor aferente livrarii anterioare

- refuzul de a mai livra colete catre acea persoana.

Eventualele nelamuriri se pot clarifica prin e-mail sau la numarul de telefon afisat la rubrica CONTACT.

CONDITII DE RETUR:

 Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, spalare, murdarire, etc).

Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). 

"Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: a) contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist; b) furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere; c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;"

Produsele tematice (de Craciun, Paste, Halloween) sunt in general produse realizate la comanda in atelierele colaboratorilor nostri, din acest motiv se pot returna cu minim 14 zile inaintea evenimentului respectiv, respectand regulile de retur enumerate mai sus.

Produsele aduse la comanda la cererea expresa a clientului de la atelierele sau furnizorii cu care colaboram noi, nu se returneaza. 

Produsele personalizate distinct NU se returneaza! (lumanari, produse realizate la comanda dupa dimensiunile si indicatiile clientului, produse personalizate prin broderie, pictura sau alte metode).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi tip de transport cu care s-a efectuat expedierea. Returnarea se face numai dupa notificarea in scris si primirea acordului de retur. Societatea va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat. Nu se primesc colete retur cu plata ramburs, contravaloarea produselor fiind achitata prin mandat postal sau prin virament bancar.

In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de catre firma noastra.

Coletul se va expedia la adresa: Soseaua Pantelimon nr. 285A, Bl. 11A, sc. 1, et. 4, ap. 22, sector 2, Bucuresti, telefon: 0770568235

Anularea comenzii se va face in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, nu mai tarziu de data confirmarii telefonice de catre dvs.

Littleangel.ro este doar magazin online, astfel livrarea produselor se face la adresele specificate de clienti.


littleangel (www.littleangel.ro) – este un magazin on line cu haine copii, hainute copii, haine bebelusi, hainute bebelusi, imbracaminte copii, imbracaminte bebelusi, bavetele, paturici pentru copii, incaltaminte copii, haine de botez copii, cadouri pentru botez

  
  

  

Branduri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

On 2016-11-09 9: 44, Irina Alexandru wrote: Buna dimineata, Am primit coletul. Va multumesc pentru promptitudine si pentru cadou. O zi frumoasa, Irina...

Irina A.

Vezi mai multe marturii